Välkommen

Alla program på den här cd-skivan är testade i Windows XP, Windows Vista, Windows 7 och Windows 8.

Innehållet har analyserats med de senaste och bästa antivirusprogrammen. Vi rekommenderar att du alltid har ett uppdaterat antivirusprogram installerat i din dator.

PC-tidningen tar inte på sig något ansvar för eventuella problem eller förlust av data som kan uppstå i samband med användning av de program som finns på den här cd-skivan.

För att använda den här cd-skivan måste du acceptera ovanstående villkor.

CD 10 / 2013

Välkommen

Få ut mer av webbkameran

I intervalltagna filmer kombineras stillbilder till rörlig film. Tekniken, som kallas för timelapse på engelska, används bland annat för att förkorta långa skeenden så att de kan spelas upp på några minuter. Du har säkert sett filmer av blommor som slår ut eller när Legogubbar få liv. Filmer av den här typen finns förstås på YouTube, där de är mycket populära. Nu kan du göra liknande filmer själv med hjälp av programmet SkyStudio Pro, som finns på den här cd-skivan. Allt du behöver är en kamera.

De 3 bästa programmen


boxshot
  • Avast! Free Antivirus
  • Ett nytt och effektivt antivirusprogram som nu tar fast plats i PC-tidningens Säkerhetscenter.

boxshot
  • MultiMonitor Taskbar
  • Har du fler än en bildskärm ansluten till datorn kan du använda detta program för att få Aktivitetsfältet på båda skärmarna.

boxshot
  • EaseUS Todo Backup Free
  • Ett gratisprogram för att ta säkerhetskopior. Det går att ta backup av enskilda filer, enstaka mappar eller hela hårddisken.

Artikelregister

Artikelregistret är en databas som innehåller information om äldre utgåvor.

Använd sökfunktionen för att leta efter det du sökerSök i PC-tidningens register över publicerade artiklar.

Medlemsklubb

Fyll i och skriv ut ditt eget medlemskort för PC-tidningen. Då har du alltid ditt prenumerationsnsummer till hands när du vill nå cd-supporten eller kundtjänst. Skaffa ett medlemskort

 

123minsida

Som prenumerant på PC-tidningen får du en egen webbplats hos 123minsida på köpet. Välj mellan 200 mallar för att skapa webbsidor med fotoalbum. släktträd, filmer och mycket annat. Skaffa en egen webbplats

 

4 GB backup på internet

Som prenumerant på PC-tidningen får du fyra gigabyte lagringsutrymme utan extra kostnad hos den prisvinnande lagringstjänsten Keepit. Få 4 GB på internet här