Välkommen

Alla program på den här cd-skivan är testade i Windows XP, Windows Vista, Windows 7 och Windows 8.

Innehållet har analyserats med de senaste och bästa antivirusprogrammen. Vi rekommenderar att du alltid har ett uppdaterat antivirusprogram installerat i din dator.

PC-tidningen tar inte på sig något ansvar för eventuella problem eller förlust av data som kan uppstå i samband med användning av de program som finns på den här cd-skivan.

För att använda den här cd-skivan måste du acceptera ovanstående villkor.

CD 12 / 2013

Välkommen

Program som inte behöver installeras

På cd:n till det här numret finns det 20 speciella program. De kan nämligen köras direkt från ett usb-minne. Programmen är uppdelade i fyra paket för att göra det enklare att välja de som behövs. Behöver du till exempel hjälpa någon med deras dator kan du ta med dig Räddningspaketet på ett usb-minne. Vill du hantera filmer, bilder och musik är det Multimediepaketet som gäller. Läs mer om de fyra paketen och hur programmen används tillsammans med ett usb-minne.

De 3 bästa programmen


boxshot
  • DriverMax
  • För att tillbehör som till exempel skrivare och webbkameror ska fungera behövs det drivrutiner. DriverMax ser till att alla drivrutiner är uppdaterade.

boxshot
  • Glary Undelete
  • Har du råkat radera viktiga filer eller mappar och tömt Papperskorgen kan du använda det här programmet för att få tillbaka dem.

boxshot

Artikelregister

Artikelregistret är en databas som innehåller information om äldre utgåvor.

Använd sökfunktionen för att leta efter det du sökerSök i PC-tidningens register över publicerade artiklar.

Medlemsklubb

Fyll i och skriv ut ditt eget medlemskort för PC-tidningen. Då har du alltid ditt prenumerationsnsummer till hands när du vill nå cd-supporten eller kundtjänst. Skaffa ett medlemskort

 

123minsida

Som prenumerant på PC-tidningen får du en egen webbplats hos 123minsida på köpet. Välj mellan 200 mallar för att skapa webbsidor med fotoalbum. släktträd, filmer och mycket annat. Skaffa en egen webbplats

 

4 GB backup på internet

Som prenumerant på PC-tidningen får du fyra gigabyte lagringsutrymme utan extra kostnad hos den prisvinnande lagringstjänsten Keepit. Få 4 GB på internet här