Välkommen

Alla program på den här cd-skivan är testade i Windows XP, Windows Vista, Windows 7 och Windows 8.

Innehållet har analyserats med de senaste och bästa antivirusprogrammen. Vi rekommenderar att du alltid har ett uppdaterat antivirusprogram installerat i din dator.

PC-tidningen tar inte på sig något ansvar för eventuella problem eller förlust av data som kan uppstå i samband med användning av de program som finns på den här cd-skivan.

För att använda den här cd-skivan måste du acceptera ovanstående villkor.

CD 3 / 2014

Välkommen

Flotte foto i de rette rammer

Den här gången presenterar vi återigen ett bra program från programhuset Ashampoo. Med hjälp av det är det lätt att skapa egna gratulationskort, inbjudningar och mycket mer med egna bilder och någon av alla de mallar som följer med i programmet. Även om programmet är gratis måste det registreras inom tio dagar. Ashampoo Photo Card är på svenska. Vi hoppas du får mycket nöje av såväl Ashampoo Photo Card som alla andra program på cd-skivan till årets tredje nummer.

De 3 bästa programmen


boxshot
  • Spyglass
  • Ta reda på vilka filer och mappar som tar upp mest plats på hårddisken, så blir det lättare att städa och frigöra utrymme.

boxshot
  • Ashampoo Photo Card
  • Det finns många anledningar i livet att ge bort ett trevligt och fin kort till någon. Med detta program från Ashampoo gör du egna fotokort.

boxshot
  • Folder Axe
  • Städa upp bland alla stora mappar och dela upp dem i nya mappar efter innehåll.

Artikelregister

Artikelregistret är en databas som innehåller information om äldre utgåvor.

Använd sökfunktionen för att leta efter det du sökerSök i PC-tidningens register över publicerade artiklar.

Medlemsklubb

Fyll i och skriv ut ditt eget medlemskort för PC-tidningen. Då har du alltid ditt prenumerationsnsummer till hands när du vill nå cd-supporten eller kundtjänst. Skaffa ett medlemskort

 

123minsida

Som prenumerant på PC-tidningen får du en egen webbplats hos 123minsida på köpet. Välj mellan 200 mallar för att skapa webbsidor med fotoalbum. släktträd, filmer och mycket annat. Skaffa en egen webbplats

 

4 GB backup på internet

Som prenumerant på PC-tidningen får du fyra gigabyte lagringsutrymme utan extra kostnad hos den prisvinnande lagringstjänsten Keepit. Få 4 GB på internet här