Välkommen

Alla program på den här cd-skivan är testade i Windows XP, Windows Vista, Windows 7 och Windows 8.

Innehållet har analyserats med de senaste och bästa antivirusprogrammen. Vi rekommenderar att du alltid har ett uppdaterat antivirusprogram installerat i din dator.

PC-tidningen tar inte på sig något ansvar för eventuella problem eller förlust av data som kan uppstå i samband med användning av de program som finns på den här cd-skivan.

För att använda den här cd-skivan måste du acceptera ovanstående villkor.

CD 4 / 2014

Välkommen

Bakvägen in i Windows

Ett välkänt och ganska pinsamt problem inträffar den dag man inte kommer ihåg lösenordet för att kunna logga in i Windows. Datorn fungerar perfekt, men du kommer inte in i den. Då är det dags att ta fram programmet PC Win Recovery. Det går att boota datorn med programmet från en cd eller ett usb-minne, ta sig in i Windows bakvägen och återställa lösenordet. Plötsligt kommer du åt datorn igen och allt är frid och fröjd.

De 3 bästa programmen


boxshot
  • PCWin Recovery
  • Har du glömt lösenordet till Windows går det att ta sig in bakvägen i Windows och återställa lösenordet med hjälp av detta program.

boxshot
  • Revo Uninstaller
  • Gå till botten med alla program du inte länger vill ha kvar på hårddisken och avinstallera dem helt och fullt.

boxshot
  • Free Countdown Timer
  • Räkna ned till en födelsedag, till nyår eller något annat som du väntar på med hjälp av den här avancerade digitalklockan.

Artikelregister

Artikelregistret är en databas som innehåller information om äldre utgåvor.

Använd sökfunktionen för att leta efter det du sökerSök i PC-tidningens register över publicerade artiklar.

Medlemsklubb

Fyll i och skriv ut ditt eget medlemskort för PC-tidningen. Då har du alltid ditt prenumerationsnsummer till hands när du vill nå cd-supporten eller kundtjänst. Skaffa ett medlemskort

 

123minsida

Som prenumerant på PC-tidningen får du en egen webbplats hos 123minsida på köpet. Välj mellan 200 mallar för att skapa webbsidor med fotoalbum. släktträd, filmer och mycket annat. Skaffa en egen webbplats

 

4 GB backup på internet

Som prenumerant på PC-tidningen får du fyra gigabyte lagringsutrymme utan extra kostnad hos den prisvinnande lagringstjänsten Keepit. Få 4 GB på internet här