YouSee  
     
   
     
  Er du klar til FM-sluk
og ny frekvens på dit tv?
 
     
  Hej

Det er i næste uge vi arbejder i dit område. Du kan se den præcise dato i dit område, hvis du taster dit postnummer på siden her.
 Vi har netop opdateret siden med den endelige tidsplan. 

På dagen kan der komme korte afbrydelser. Afbrydelserne kan ske mellem kl. 1 om natten til kl. 9 om morgenen. Oplever du sort skærm, så vent med at genindlæse dine tv-kanaler til efter kl. 9.

Længere nede i denne mail viser vi, hvordan du kan tjekke dit musikanlæg eller din radio allerede nu. Og du får hjælp til at skifte startfrekvens og til at genindlæse dine tv-kanaler, hvis det bliver nødvendigt.  

Venlig hilsen
YouSee
 
     
 
     
  Hører du radio via dette stik?  
  stik  
  Så skal du til at høre radio på en ny måde  
     
  Hvis der er trukket et kabel fra dit musikanlæg eller din radio til R-indgangen i dit kabel-tv-stik, hører du FM-radio gennem vores signal. Når vi i næste uge slukker for FM-signalet i vores kabler, så er det ikke længere muligt at bruge denne løsning. Og så skal du til at høre radio på en anden måde.

yousee.dk/tv2017 kan du se, hvilke måder du ellers kan høre radio på. Her kan du for eksempel bestille en gratis stueantenne til dit musik anlæg eller din radio. Så kan du stadig høre FM-radio, bare uden at være koblet til kabel-tv-stikket.
 
Se kort video om dine muligheder, efter FM-signalet slukkes

Har du transistorradioer, bilradioer eller andre radioer med egne antenner, påvirkes de på ingen måde af, at vi slukker for FM-signalet gennem kabel-tv-stikket. 
 
     
 
     
  Får du sort skærm -  
  så skal du ændre startfrekvensen  
     
  stik  
     
  For at give dig et bedre tv-signal og en højere billedkvalitet, ændrer vi startfrekvensen på dine tv-kanaler fra næste uge. I dag er startfrekvensen på 143 MHz. Fremover skal den være 450 MHz. Hvis du oplever sort skærm, er det, fordi dit tv ikke har indlæst den nye frekvens automatisk. Så skal du selv ændre startfrekvensen og genindlæse dine tv-kanaler.

Det varierer fra tv til tv, hvordan du gør det. Find vejledningen til netop dit tv på yousee.dk/kanaler, eller prøv den generelle guide:
 
 
1   Vælg Menu på din fjernbetjening
     
2   Vælg Indstillinger eller Konfigurationer
     
3   Vælg Digital eller Opsætning
     
4   Vælg YouSee som operatør, hvis du bliver bedt om det
     
5   Indtast netværks-id 100. Har du valgfrie kanaler i din tv-pakke, skal du i stedet indtaste netværks-id 111
     
6   Indtast 450 MHz eller 450000 KHz under Frekvens
     
7   Vælg Indlæsning af kanaler
 
 
Du kan læse mere på yousee.dk/tv2017.

Har du spørgsmål?
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, kan du besøge din lokale YouSee butik og få råd og vejledning. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 70 30 17, alle hverdage kl. 8-20 og øvrige dage kl. 10-20.

 
 
     
 
 
  Copyright © 2017 YouSee. Alle rettigheder forbeholdes. Vi tager forbehold for trykfejl.