Hjem   -   Hotellet   -   Kurs & Konferense   -   Restaurant

OPPLEV FLEIRE MAGISKE AUGEBLIKK

Gloppen hotell ynskjer deg velkomen tilbake til oss eller til eit av Classic Norway sine andre hotell. 

Classic Norway er ein hotellkjede som består av nokon av Noregs mest sjarmerande hotell og rorbuer. Der er 16 hotell frå Fevik i Sør til Lofoten i Nord. Til trass for at hotella i Classic Norway har individuelle særpreg og karakter, vil du finna fleire fellestrekk; «personleg vertskap», «kvalitetsmedvite» og «skreddersøm» skal bidra til at vi skal kunna begeistra gjestene.
Sjå alle Classic Norway Hotell

LOKASJONER

Lofoten

Vi har 4 ulike hotell i Lofoten.
Her kan du oppleva dramatisk fin natur og ta med deg mange fine minne heim. Kva med å dra på Nordlysjakt eller kanskje natursafari?
Høva er mange i Lofoten, og det er like fint på vinteren som på sommaren.
Vestlandet

På vestlandet finn du Gloppen hotell.
Her er det høgt fokus på mat og drikke med vår fantastiske a la carte restaurant og vårt eige bryggeri. Det er mange fine dagsturar i området, og vi arrangerer kokkekamp og rebusløp blant anna på hotellet.
Østlandet

Ramme fjordhotell opnar i 2019 .
Visjonen deira er å gje deg ei heilskapleg oppleving, frå overnatting til bespisning og kulturaktivitetar. Hotellet vil liggja midt på garden i eit miljø med frukttre, jordar, drivhus, fjøs, stall og diverse husdyr rundt.
Nordvestlandet

På nordvestlandet har vi 9 hotell på ulike nydelege lokasjoner. Kva med å dra til ei øy eller ein eigen klippe og eta fantastisk lokal sjømat? Du kan og dra på din eigen fisketur, eller berre nyta den flotte utsikta. Her er det mange mogelegheiter å velja mellom.
Sørlandet

På sørlandet finn du Strand Hotel Fevik.  
Arkitekturen er reist i fullstendig harmoni med den historiske delen, og frå Sørlandets flottaste bankettsal nyt ein utsikta til hav og mjuke sanddyner like utanfor dørene. Med ei lekker velvereavdeling er dette truleg det næraste du kjem ein «Middelhavsferie» i Noreg.
Les meir om hotella
Følg oss på sosiale medium
Facebook
Instagram
Har du spørsmål?
Ring oss på: 57 86 53 33
Send oss en mail på: post@gloppenhotell.no