Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Hoidot ja seuranta

Re: Uusiutunut melanooma - onko kohtalotovereita?

Hei! ja kaunista sunnuntaipäivää.
En ole aikaisemmin käynyt näillä sivuilla ja yllätyin, että meitä kohtalotovereita on.
Tässä tarinani.
Vuonna 1972 minulta poistettiin luomi jalkaterästä, joka todettiin melanoomaksi. Sen jälkeen tehtiin radikaalimpi leikkaus. Joulukuussa 1973 arvenkorjauksen yhteydessä todettiin nivustaipeessa etäispesäke ja imusolmukkeet poistettiin. Sen jälkeen 33 vuotta meni hienosti. Terve hyvä kuntoinen nainen. Tänä keväänä huomasin reidessäni ihon sisäpuolella muutakin kuin appelssiini-ihoa ja otin yhteyttä
työterveyslääkäriini, joka passitti minut lisätutkimuksiin.Kesän aikana tehtiin kaksi leikkausta ja nyt sädehoito on loppusuoralla.
Perhe ja ystävät ovat suurena tukena, mutta valitettavasti mieliala on välillä maassa ja vaikka kuinka ajattelee järkevästi niin kyllä joskus pelottaa. Mutta tsemppiä nautitaan jokaisesta päivästä ja yritetään huomata pienetkin ilonaiheet ja sivuuttaa ikävät asia.
tm | 29.10.2006 klo 12:44:52