Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Hoidot ja seuranta

Re: Uusiutunut melanooma - onko kohtalotovereita?

Hoitoviikko ja joululoma edessä. Reidessä oleva melanoomapatti on välillä tosi arka ja punoittaa..ilmeisesti tulehtunut. Tulehdusarvo on korkealla, mutta muuten veriarvot hyvät. Kuume ei ole kuitenkaan noussut. Itseasiassa kysyinkin, että mistä tiedän milloin on oikeasti kuumetta ja mikä liittyy interferoniin. Lekuri sanoi, että jos kuume nousee reilusti yli 38, niin silloin on jo kyse muusta kuin interferonista. Joulun jälkeen taas seuraavat TT-kuvat. Välillä väsyttää, mutta olen edelleen käynyt töissä ja ottanut tirsoja illalla ja sen jälkeen yrittänyt tehdä jouluvalmisteluja.
Voimia ja hyvää joulua kaikille kohtalotovereille ja heidän lähimmäisilleen. Kiitos eritysesti Erjalle kun kirjoitit niin kauniisti rakkaasta pojastasi...tsemppiä ja yritä jaksaa huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi.
aek | 17.12.2006 klo 14:00:12